Jean Brunet kachní terina s Armagnacem 180g

84 Kč 73 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
20.8.2019
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu.

Složení:

kuřecí játra, kachní maso 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, 2% Armagnac, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.

Bez barviv, konzervantů a emulgátorů.

Vyrobeno ve Francii.

Nutriční tabulka pro 100g

Energie 340,5 Kcal / 1047,8 Kj
Tuk 31,25 g
Mastné kyseliny
11,9 g
Sacharidy 1,9 g
Cukr 0,39 g
Vláknina <0,4 g
Bílkoviny 12,9 g
Sůl 1,42 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Výška (mm) Šířka (mm) Hloubka (mm)
70 85 85

Doplňkové parametry

Kategorie: Delikatesy
Hmotnost: 0.108 kg
Balení: 12 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: