Rudolf Braun Belgická extra hořká čokoláda 70% kakaa 100g
Kód: RB04Související produkty
Detailní popis produktu
Bohatá extra hořká jemná belgická čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70%. Řada z nás se hořké čokolády trochu bojí díky výrazné chuti kakaových bobů, způsobující jistou dřevnatost. Extra hořká Rudolf Braun má ale příjemnou, nenásilnou chuť. I přes vysoký obsah kakaa si zachovává jemnost. Nechte tabulku ideálně pomalu rozpustit na jazyku, aby ji mohly ochutnat všechny oblasti chuťových pohárků. Chutná jemně, měkce, s postupným nástupem vynikajícího výraznějšího závěru.
Složení:
kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin)). Extra hořká čokoláda: obsah kakaové sušiny minimálně 70%. Může obsahovat: ořechy, lepek, mléko.
Vyrobeno v Belgii.
Nutriční tabulka pro 100g |
|
Energie | 534 Kcal / 2235 Kj |
Tuk | 38,2 g |
Mastné kyseliny | 23,9 g |
Sacharidy | 30,8 g |
Cukr | 26,4 g |
Vláknina | 14,1 g |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sůl | 0,02 g |
Výška (mm) | Šířka (mm) | Hloubka (mm) |
---|---|---|
190 | 90 | 10 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Balení: | 12 ks |
Rudolf Braun 1899
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení